Info over LR Health and Beauty


Naast nailartist ben ik dus ook consulente voor LR Health and Beauty. Hieronder daarover een woordje uitleg.

Wat of wie is LR Health and Beauty ?

LR Health & Beauty products is een Duits bedrijf dat ondertussen al 34 jaar ervaring geeft in 28 landen in health & beauty producten op basis van Aloe Vera! Wij hebben alles van A tot Z wat je nodig hebt in de badkamer zowel voor vrouwen,mannen, kinderen en baby’s. Daarnaast hebben wij ook nog een gans gamma aan voedingssupplementen zoals onze alom bekende Aloe Vera drinkgel die heel veel goede voordelen geeft voor het lichaam, een gamma dieetproducten zoals shakes, soepen, muesli en repen waarmee wij samen werken met Duitse obesitasziekenhuizen en dokters. En dan hebben we ook nog een parfum en make-up lijn. Kijk dus zeker eens in onze catalogus en ontdek onze producten!

Waarom LR Health and Beauty ?

Waarom ik gekozen heb om samen te werken met LR Health & Beauty products is ten eerste omdat ik de verandering merkte bij mezelf toen ik de producten begon te gebruiken, mijn droge huid is meer gehydrateerd, soepeler en veel minder last van mijn eczeem. Ook door het gebruik van de Aloë Vera drinkgel heb ik veel minder last van mijn maag, mijn bloeddruk is ook beter, ... en nog tal van zaken!
Daardoor heb ik beslist om deze producten zelf ook aan te bieden omdat ze echt goed zijn en onze producten hebben de hoogste Aloë Vera waarde van alle producten die op de markt zijn en wij werken enkel en alleen met de zuivere bladgel van de Aloe Vera plant die ook de beste werking biedt aan alle producten. En dit kunnen we ook voorleggen door middel van alle certificaten die we hiervoor alle bekomen zijn. Niet twijfelen onze producten zijn één voor één top en helpen zelfs bij mensen met eczeem, ,psiorasis, autisme, diabetici, hartproblemen, gewrichtsproblemen en artrose enz....

Werken bij LR Health and Beauty ?

Ben jij ook op zoek naar een toffe en leuke bijverdienste waarbij je levenslang 40 % korting krijgt op alle producten? 
Spendeer je al je tijd op facebook, instagram, ... ?
Beschik je over een smartphone, tablet of laptop ?
Aarzel dan niet om mij te contacteren voor meer uitleg!

Bestellen ?

Wil je iets bestellen? Dat kan door een kijkje te nemen in mijn nieuwe LR e-shop
of door mij te contacteren  

Wilt u de producten van LR Health and Beauty eerst leren kennen ?

Wil je de producten eerst leren kennen en wil je misschien thuis een demo geven en je vrienden uitnodigen? dat kan ook, contacteer mij en we spreken samen verder af!


Nog Vragen ?

Neem dan zeker contact met mij op, dan beantwoord ik met plezier al je vragen.